manvrouw2

Leden gezocht voor Werkgroepen Wijkbudgetten!

Op deze site heb je kunnen lezen dat we als Wijkraad Wesselerbrink op zoek zijn naar kandidaten voor 4 nieuwe "Werkgroepen Werkbudgetten". Een werkgroep is verantwoordelijk voor het goedkeuren en controleren van budgetaanvragen uit de buurt. Meld je nu aan, en vertegenwoordig je buurt!

We zetten werkgroepen op in de volgende buurten:

  • Het Lang (noord-oost);
  • Het Bijvank (noord-west);
  • Het Oosterveld (zuid-west);
  • De Posten (zuid-oost).

Voor elke buurt zoeken wij 3 tot 5 bewoners die actief in een Werkgroep Wijkbudgetten zitting willen nemen.

Heb je belangstelling? Wil je je kandidaat stellen? Wil je eerst meer informatie? Je kunt je aanmelden bij de secretaris van de wijkraad: Jolanda Venturini, tel.nr. 06-19226332, mail: secretaris@wesselerbrink.com. Ook kun je contact opnemen met opbouwwerker Bertus Siemerink van Alifa, tel. 06-135782858, mail: b.siemerink@alifa.nl. We nodigen je dan uit voor een eerste kennismaking. Je vertelt iets over je motivatie en wat je aan vaardigheden te bieden hebt voor de werkgroep. De wijkraad informeert je over de werkwijze van de toekomstige werkgroepen en wat zij verwachten van de toekomstige leden.

mensengroen

 

Het streven is om in de week van 1 juli (week 27) de laatste gesprekken af te ronden. Indien er voldoende geschikte kandidaten zijn voor de betreffende buurt, kan een werkgroep geformeerd worden. De werkgroep zal formeel starten in de week van 2 september (week 36). Tot die tijd neemt de wijkraad deze taken waar.

Wij zien je reactie met grote belangstelling tegemoet!

Vriendelijke groet,
Wijkraad Wesselerbrink