posten2

Noabermarkt de Posten

Bij de Posten vindt op zaterdag 24 mei een Noabermarkt plaats. Op deze markt vindt je onder andere artikelen voor huis en tuin. Ook kunt je schilder- en ambachtswerk van bewoners van de Posten bewonderen en meedoen aan activiteiten.


Rondleiding Ronde Vleugel
In het gebouw van de Posten zijn tweekamerappartementen te huur in de Ronde Vleugel. Deze woningen zijn geschikt voor senioren (met een AWBZ-indicatie) die zelfstandig willen blijven wonen en op zoek zijn naar professionele thuiszorg, gezelligheid en het gemak van allerlei faciliteiten. Tijdens de Noabermarkt kan iedereen vrijblijvend een kijkje nemen in een appartement en vragen stellen.

Activiteiten, pannenkoeken en andere lekkernijen
Bij de Posten is tijdens de Noabermarkt van alles te beleven voor jong en oud. Kom schilderen in Atelier de Posten of neem een gratis proefles Tai-chi of zityoga. Er zijn demonstraties van Stichting VVVS (Vitaliteit en Veiligheid voor Senioren) op het gebied van val- en weerbaarheidstrainingen, aangevuld met bewegen door middel van oud- Hollandse spelen. Op de markt zijn ook Syrische lekkernijen van de bezoekers van de dagopvang en Indonesische hapjes van de vrijwilligers van Slamat Datang verkrijgbaar. Verder vindt je in restaurant de Brink onder andere pannenkoeken. Buiten kunt je dansen onder de Sonaboog.

Kraam huren?
Heb je interesse in het huren van een kraam op deze markt? De kosten voor een kraam zijn € 17,50. Neem voor reservering of meer informatie contact op met Eveline Lavalette via e-mailadres elavalette@deposten.nl of telefoonnummer 053 4 753 753.

Waar kun je ons vinden?
De Noabermarkt is er voor iedereen. Je bent op 24 mei van harte welkom van 10:00 tot 16:00 uur. De markt kun je vinden bij de Posten, aan De Posten 135 te Enschede. Graag tot dan!