vitalesportvereniging

Victoria ’28 en Enschedese Boys stoppen samenwerking met de Vitale Sportvereniging

Na drie jaar is er een einde gekomen aan de samenwerking tussen de stichting Vitale Sportvereniging (VSV) en Victoria '28 en Enschedese Boys.

Bron: Victoria ’28

Al eerder was het contract tussen beide partijen pro-forma opgezegd door het cluster Victoria-Boys vanwege het niet inzichtelijk krijgen van de financiƫle geldstromen welke van externe partners richting de overkoepelende stichting VSV vloeiden en welke conform afspraak ook voor een groot gedeelte ten goede dienden te komen aan beide verenigingen. Contractueel bestond deze vergoeding voor de VSV uit 10% van de inkomsten gegenereerd uit subsidies.

Drie jaar geleden begonnen Victoria ’28 en Enschedese Boys, samenwerkend in het cluster “Stichting Victoria-Boys”, de samenwerking met de Stichting Vitale Sportvereniging. Een vitale sportvereniging is een actieve club met hart voor de buurt. Ze zet haar kernkwaliteiten niet alleen in voor eigen (sport)leden, maar ook voor de samenleving. De vereniging biedt een doorlopend sport- en activiteitenaanbod aan dat bijdraagt aan het welzijn, de gezondheid en de participatie van burgers in haar directe omgeving. De vereniging is een natuurlijke en veilige ontmoetingsplaats voor jong en oud in de buurt.