aldideposten

Politie zoekt getuigen van overval op de Aldi

De Aldi op De Posten is vrijdagochtend 23 januari overvallen door twee gewapende en gemaskerde mannen. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 7.10 uur werd de chauffeur die nieuwe lading voor de supermarkt afleverde bedreigd door twee onbekende mannen met een wapen. De chauffeur werd gedwongen het pand binnen te gaan. Daar werd ook het aanwezige personeel bedreigd en gekneveld door de overvallers. De overvallers gingen er daarna met een onbekend geldbedrag vandoor. Één van hen had een zwarte tas bij zich met de opdruk ‘Jack en Jones’.

De politie hoopt op tips van mogelijke getuigen. Bijvoorbeeld van mensen die in deze omgeving mogelijk de krant bezorgen, de hond uitlaten of vroeg naar hun werk gaan. Mocht iemand die ochtend of misschien wel eerder bijzonderheden in de omgeving van de supermarkt hebben gezien dan wil de politie graag met hen in contact komen. Dat kan bij elk politiebureau of telefonisch via 0900 8844. Ook is het mogelijk vertrouwelijk te spreken met iemand van het Team Criminele Inlichtingen Eenheid 079 345 89 99. Een tip helemaal anoniem melden kan via Meld Misdaad anoniem: 800 7000.

De Aldi is eerder overvallen op 22 december 2012.