haarwensen

Steun kinderen met kaalhoofdigheid

Steun de stichting Haarwensen voor kinderen die lijden aan alopecia (kaalhoofdigheid). Als tegenprestatie rijdt Handbike-groep Twente 230 kilometer voor dit goede doel.

De Handbike-groep gaat met 8 handbikers en 6 buddy’s de krachten bundelen om van Enschede naar Otterlo, en weer terug te rijden. De groep bestaat uit Enscheders, waaronder Henk Render uit Wesselerbrink, en andere mensen uit Enschede Zuid. Als tegenprestatie vragen ze van Twentenaren een donatie aan stichting Haarwensen.

De stichting helpt kinderen die lijden aan alopecia of door chemotherapie door hen een pruik te geven van echt haar. Deze kinderen hebben er alles voor over om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooie pruik van echt haar zorgt ervoor dat ze zich weer als kind kunnen voelen.

Iedere euro is welkom

De handbikers uit Twente met hun buddy’s vragen je: zou je ons willen sponseren door een bijdrage te storten op het IBAN nummer: NL42RABO0136328628 ten name van Stichting Haarwensen te Mijdrecht. Vermeld bij het overmaken bij omschrijving: Handbikers Twente. 

Voor meer informatie: