ewvheoostenladies

Leer wielrennen met de wielerclinics voor vrouwen

Steeds meer vrouwen stappen op de racefiets of op de mountainbike om een sportieve ronde te rijden. Daarom heeft de vrouwenafdeling van EWV Het Oosten (aan de Geessinkweg) in april een drietal wielerclinics voor vrouwen georganiseerd.

De vrouwengroep bestaat nu uit 14 dames. Het streven is om de vrouwengroep uit te breiden en meer vrouwen enthousiast te maken voor fietsen. Vrouwen die het leuk vinden om in verenigingsverband te fietsen zijn van harte welkom bij EWV Het Oosten. Vanaf 6 april fietsen we op de woensdagavond om 18.30 uur en zondagochtend vanaf 9.30 uur gezamenlijk. Er zijn 2 groepen: een ATB groep en een wielrengroep. De vrouwengroep fietst ook gezamenlijk toertochten en naast sportiviteit is er ook aandacht voor gezelligheid.

Wielerclinic Ladies Only

Om het vrouwenfietsen meer te promoten biedt EWV Het Oosten in april wielerclinics aan voor beginnende toer- / wielrenfietsers. In drie clinics leer je de basisvaardigheden en technieken van de wielrenfiets en bouw je conditie op.  De clinics worden op zaterdag 9, 16 en 23 april van 9:45 tot ca. 12:00 uur gehouden. We starten bij het clubgebouw van EWV het Oosten aan de Geessinkweg 140.

Heb je interesse om deel te nemen aan de clinic? Meld je dan snel aan via de website  http://www.ewv-hetoosten.nl/wielrenclinic-ladies-only/ 

Eén maand lang uitproberen…

Tijdens de clinics kun je een maand lang gratis uitproberen of fietsen in verenigingsverband wat voor jou is. Door middel van het introducé-lidmaatschap van de NTFU is tevens je fiets een maand lang verzekerd tot een bedrag tot € 400,-.

Meer informatie is te vinden op de website www.ewv-hetoosten.nl . Ook kun je bij vragen een email sturen naar vrouwen@ewv-hetoosten.nl. Je ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord.