opendagwb2016

Open Dag Wesselerbrink redelijk bezocht ondanks weer

Ondanks het slechte weer, met afwisselend zon, regen, hagel en natte sneeuw, was de eerste Open Dag van de wijk gezellig druk. Er was afgelopen zondag veel te zien, horen, spelen, en proeven.

Doel

Het doel was om meer bewoners kennis met elkaar te laten maken en met elkaars activiteiten in de wijk. Dat doel is helaas maar ten dele gehaald – er was gerekend op veel meer bezoekers. Jong en oud maakten er desondanks een gezellige dag van. Er waren veel leuke en interessante activiteiten in en rond De Magneet.

Achterwerk in de Kast

De redactie was present met Achterwerk in de Kast. We vroegen bewoners wat ze van de Wesselerbrink vinden: wat vind je goed, wat kan er beter?

Volgend jaar weer?

De Open Dag, met slogan “Doe Mee(r) in Wesselerbrink” werd georganiseerd door de Wijkraad Wesselerbrink, Alifa, en diverse bewoners(groepen) uit de wijk. Is het voor herhaling vatbaar? Jawel, zo vindt de organisatie, maar misschien iets later in het jaar, met beter weer. En het liefst nog meer interessante deelnemers. En misschien moet de titel ook anders. Een “feest” of “braderie” trekt misschien meer mensen…