Buurtfeest Hulskamphof 2016

Op 17 september vond het jaarlijks buurtfeest plaats aan de Hulskamphof. Hiervoor waren alle bewoners en hun kinderen uitgenodigd. Ook de toekomstige bewoners waren van de partij.

Doel van het feest was om de saamhorigheid en het buurtgevoel in onze jonge, nog steeds groeiende, buurt te versterken en om elkaar op een informele manier beter te leren kennen.

Dit jaar hebben we gekozen voor een Italiaanse avond. We hadden een grote partytent gehuurd met lange eettafels en een springkasteel voor de kinderen. Vanaf 17.00 uur was iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Daarna werd er als buurt gezamenlijk gegeten aan de lange tafels, en tussendoor kon er gewisseld worden van plek om zoveel mogelijk mensen te kunnen spreken. De kinderen maakten ondertussen volop gebruik van het springkasteel. Rond 22.00 uur werd het springkasteel afgezet en gingen de kinderen naar huis. De volwassenen hebben tot 23.00 uur gezellig nagetafeld met een kopje koffie.

De reacties van de buurtbewoners waren erg positief. Het feest was geslaagd en ons doel bereikt; een gezellige avond waarop iedereen uitgebreid de kans kreeg om elkaar te spreken. Het weer werkte ook mee, we konden heerlijk buiten zitten.

Wij danken de Werkgroep wijkbudget het Oosterveld mede namens de buurt van harte voor de subsidie. Deze stelde ons in staat om met de bijdrage van de bewoners een mooie avond te organiseren. Dat men in de buurt enthousiast was, blijkt wel uit het feit dat wij de fakkel hebben overdragen aan twee andere gezinnen die graag de organisatie voor volgend jaar op zich nemen.