Ladies only wielerclinic

Wegens groot succes organiseert de Enschedese Wielervereniging (EWV) Het Oosten voor de 2e keer de Ladies only wielerclinic. Doe mee!

Door EWV Het Oosten

Belangstellende wielervrouwen zijn in april van harte welkom bij het clubhuis van de wielervereniging aan de Geessinkweg 148 in Enschede (bij Jeu de Boule vereniging L’Equipe) vanwaar de clinic start.

Wanneer?

Op 4 zaterdagen in april  (8, 15, 22 en 29 april)  wordt de clinic gehouden van  9.30 uur tot 12.00 uur. Vooraf wordt gestart met een kop koffie of thee.

Voor wie?

De wielerclinic richt zich op vrouwen die beginnende zijn met toer/ wielrenfietsen en dit graag samen met andere vrouwen willen doen.

Deelnemers kunnen gebruik maken van het gratis introducélidmaatschap om een maand lang uit te proberen of het fietsen in verenigingsverband bevalt. Vanzelfsprekend kunnen vrouwen daarna definitief lid worden van de EWV Het Oosten en zich aansluiten bij de inmiddels  28 andere vrouwelijke leden. Lidmaatschap heeft vele voordelen, ook qua verzekering). Naast beginnende wielrensters zijn ook andere wielerdames met belangstellening van harte welkom.Wat leren we?

Onder leiding van twee ervaren wegkapiteins worden de basisvaardigheden, het fietsen in een groep  én de techniek van wielrenfietsen geleerd. Daarnaast wordt ook de conditie opgebouwd.

Wat is nodig?

Een technisch goede wielrenfiets waarbij remmen en schakelmateriaal goed functioneren. Verder is een reservebandje voor pech onderweg goed om bij je te hebben. Tijdens de clinic is het dragen van een fietshelm verplicht.

Aanmelden?

Heb je Interesse om deel te nemen aan de clinic? Kijk dan op www.ewv-hetoosten.nl en geef je snel op via de website. Het inschrijven kan tot 5 april 2017.