De vloer is lava! WB GAME

Ok mensen, we doen het als volgt: wie het leukste filmpje uit Wesselerbrink (WB) instuurt wint 2 bioscoopkaartjes. Geen idee waar het over gaat? Check dit filmpje!

We hebben helaas geen filmpjes mogen ontvangen uit Wesselerbrink. Heel jammer; volgende keer beter!
De redacteur van dit artikel heeft nu zelf de bioscoopkaartjes gebruikt, waarvoor dank 😉

Uit Wikipedia: De vloer is lava (The Floor is Lava, ook Hot Lava Game) is een spel. Het spel gaat als volgt: men zegt op een willekeurig moment tegen zijn tegenspeler ‘de vloer is lava’. Vanaf dat moment telt hij/zij tot 5. Binnen deze 5 tellen moet de tegenspeler zijn voeten van de grond hebben door bijvoorbeeld op een stoel te gaan zitten of ergens aan te gaan hangen.

Stuur je filmpje voor 30 juni op naar redactie@wesselerbrink.com, of stuur het via wetransfer of een youtube-link. Zorg dat duidelijk te zien is dat het in Wesselerbrink plaats vindt, als dat kan. Filmpjes komen op www.wesselerbrink.com. Op 1 juli maken we de winnaar bekend.

LET OP: wees wel voorzichtig! Neem geen risico, en verniel niets; het is maar een spel!