Wandelvierdaagse eindigt morgen in Wesselerbrink

De laatste dag van de wandelvierdaagse, vrijdag 2 juni, begint en eindigt net als vorig jaar bij voetbalvereniging Victoria '28. Bij de kinderboerderij worden de medailles uitgereikt aan de deelnemers.

De tocht begint vrijdag rond 18:15 uur, en wordt naar verwachting rond 19:45 uur afgesloten. Houd als automobilist rekening met oponthoud in het gebied tussen Victoria ’28, Groot Brunink, en de kinderboerderij.

Het laatste stuk, van kinderboerderij terug naar Geessinkweg 228 loopt dit keer niet door het Bijvank, maar via de Wienerbrink, zodat de drukke Broekheurne-Ring niet overgestoken hoeft te worden.

Traditiegetrouw is Victoria ’28 het startpunt op maandag en vrijdag. Maandag heeft de Enschedese Wandelsport Bond het echter afgelast wegens de slechte weersverwachting. De rest van de week schijnt een heerlijk zonnetje, en de gezellige wandeling is opnieuw prima georganiseerd.

Lees ook: