10 jaar dagopvang Suryoye bij De Posten

Op 28 september vierde de Posten het 10-jarig jubileum van de dagopvang Suryoye. Bisschop Polycarpus opende de feestelijkheden, net als 10 jaar geleden.

Het was niet alleen een feest voor de Suryoye, maar ook voor andere belangstellenden uit het complex en de buurt. Behalve toespraken van de bisschop, Nicme Ilgun van de opvang, de wethouder van Enschede Zuid, Jurgen van Houdt en de directeur van de Posten, Rick Hogenboom, was er ook een vertederend optreden van leerlingen van de basisschool Mecklenburg, zowel in het Nederlands als in het Aramees.

Dit alles gebeurde terwijl de aanwezigen genoten van een heerlijke maaltijd, die door de vrijwilligers was verzorgd. Zoals door meerdere personen werd gezegd, deed dit alles al uitzien naar de volgende viering over 10 jaar!

Lees ook: