Radio De Posthoorn zoekt vrijwillige radiopresentators

Radio De Posthoorn is de huisomroep van zorgcentrum De Posten. Ze beschikken over een eigen radiostudio. Daar zenden ze elke ochtend behalve zondag van 10.15 tot 12.30 uur verschillende programma’s met allerlei muziekgenres uit.

Het radioteam is altijd op zoek naar enthousiaste dames of heren voor de presentatie. In verband met de doelgroep “Ouderen” zoeken we mensen die de veertig gepasseerd zijn. We zorgen uiteraard voor een goede training en begeleiding.

Houdt u van muziek, bent u één of enkele ochtenden per maand beschikbaar, bel of mail gewoon eens met onderstaande vrijwilliger om te horen hoe leuk het is om bij de radio een muziekprogramma te presenteren. En wie weet: wordt u binnenkort ook presentator of presentatrice.

Informatie: Gerrie Assink
Tel: 053-4783399 of 06-45282605
e-mail: gerrie.assink@kpnmail.nl

Lees ook: