Run op kennismakingscursussen Sjors Sportief

Via Sjors Sportief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken zonder meteen lid te hoeven worden. Doe mee aan badminton, breakdance, capoeira, karate, kleuterdans, korfbal, schaatsen, streetdance, frisbee, zwemmen, atletiek, boksen, freerunning, enzovoort!

Na twee weken zijn er al meer dan 1085 inschrijvingen in Enschede! Vanaf het startschot in de week van 9 oktober loopt het storm op de website www.sjorssportief.nl.

Bij badminton, breakdance, capoeira (dans en vechten), karate, kleuterdans, korfbal, schaatsen en shorttrack, streetdance, frisbee en zwemmen zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. De sportactiviteiten atletiek, boksen, gym, Cross Fit, basketbal, freerunning, klimmen en klauteren en zeilen hebben al veel inschrijvingen.

Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sportactiviteiten als ze willen.

Sjors Sportief is één van de instrumenten die Sportaal inzet op het gebied van sport. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport.

Sjors Sportief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport. Meer weten? Kijk op sportaal.nl.