‘Hei’dag Aamsveen: wielerclub EWV

Leden van Wielervereniging EWV Het Oosten aan het werk in het Aamsveen. Op zaterdag 18 november gaan leden van de Enschedese Wielervereniging (EWV) Het Oosten van 9.30 tot 12.30 uur aan het werk in natuurgebied het Aamsveen van Landschap Overijssel.

Voort wat, hoort wat…

Leden van onze wielervereniging EWV Het Oosten maken met ATB-fietsen regelmatig gebruik maken van (voor fietsers opengestelde) paden in natuurgebieden of landgoederen. Als dank daarvoor en als een soort tegenprestatie helOpschoondag Aamsveenpt onze vereniging eigenaren van die gebieden regelmatig met onderhoud van landschap of paden. Op zaterdag 18 november van 9.30 tot 12.30 uur gaat een groep leden een helpende hand toesteken bij het onderhoud van natuurgebied het Aamsveen van Landschap Overijssel. Vanaf de ingang bij de hoek Holterhofweg-Glanerbeekweg zullen daar opschietende boompjes en planten weggehaald gaan worden. Met deze inzet helpen we mee om dit natuurgebied zijn oorspronkelijke open karakter te laten behouden.

Wielervereniging EWV Het Oosten

EWV Het Oosten is opgericht op 19 oktober 1928 en heeft een actieve jeugdafdeling, een aparte actieve vrouwengroep, verschillende toergroepen voor mannen (racefiets) en mountainbike. De vereniging maakt gebruik van het clubgebouw van jeu de boule vereniging L’ Equipe aan de Geessinkweg 148a in Enschede.

 

Lees ook: