Gigi3

Breakdancen bij GIGI’S Crew Dance Group

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar en hou jij van dansen? GIGI’S Crew Dance Group (onder leiding van Gea van der Sleen) bestaat al ruim 20 jaar en gaat naast de reguliere danslessen nu ook breakdance lessen geven!

Er is een docent aangetrokken die is afgestudeerd in Arnhem MBO Dance. Zijn naam is Lucas Benjamin Tijhof, ook wel Lu-Chi’sz genoemd. Hij danst al jaren met zijn EXG-Crew (Extraordinary Gentlemen) en heeft daarmee veel opgetreden.

EXG2Zij zijn onder tussen een van de gevestigde namen in de B-Boy scene, en zijn daarmee een van de weinige Nederlandse groepen die internationaal mee kunnen draaien. Naast dansen, is Lucas ook al jaren actief als DJ en vliegt daarvoor ook de wereld over. Hij heeft gedanst en/of gedraaid op plekken als: Hawaii, New York, Sao Paulo, Sydney, Londen, Oslo, Berlijn etc.

Hij is ook bekend van de Kentucky Fried Chicken commercial waar hij in speelde in 2006, “Zoo, die is goed op 1 arm, maar wij zijn goed met kip!”.

Bij voldoende deelname gaan de lessen plaatsvinden bij Speeltuin Tuindorp op dinsdag- of woensdagmiddag tussen 15.30 en 17.30 uur. 
Het adres van Speeltuin Tuindorp is: Vlierstraat 65, 7544 GG Enschede.

Je opgeven voor deze unieke breakdance lessen kan via email: gigiscrewdancegroup@home.nl of via de volgende pdf: print het uit, vul alles in en stuur het naar: GIGI’s Crew Dance Group, Vastertlanden 70, 7542 LC Enschede.

Facebook pagina’s
GIGI’S Crew Dance Group:
http://nl-nl.facebook.com/pages/GIGIS-Crew-Dance-Group/165581636847790
EXG Crew:
http://www.facebook.com/pages/EXG-Crew/106021392857820

Lees ook: