muziek1

Ontdek je muzikale talent

Kennismakingslessen Drum, Gitaar en Zingen. 
Ontdek je muzikale talent en maak vooral plezier! Dolf Haanskorf houdt zich al vele jaren als vrijwilliger bezig met muziek maken.

Daardoor kwam hij enige jaren geleden tot de ontdekking, dat vele jongeren, ouders en ouderen weinig geld overhouden voor een hobby, opleiding of gewoonweg om iets leuks te doen.

Dat is de reden dat hij de Vereniging “Ook voor Minder” begonnen is.
Ben jij benieuwd naar hoe het is om gitaar te spelen of om achter een drumstel te zitten? Of ben je al een beetje muzikaal onderbouwd en sta je vaak te zingen onder de douche, maar ben je er niet zeker van wat je kunt? Dan kan Dolf jou misschien wel helpen met muziek maken en je talent ontdekken en ontwikkelen. Met behulp van “Jij maakt de buurt” kan hij lowbudget kennismakingslessen aanbieden.

Geef je op voor één van onderstaande cursussen (8 lessen) en ontdek hoe leuk het is om samen op een podium te staan tijdens een eindoptreden rond kerst.

Start: week na de herfstvakantie (28 oktober), Kosten: €10,- voor 8 lessen

Zie overzicht hieronder:

Wil je wel meedoen, maar kun je niet op bovenstaande tijden of wil je liever iets anders leren (bijv. keyboard, zingen, …) neem dan vrijblijvend contact op om te kijken naar andere mogelijkheden.

Locatie: Cocon Zuid (De Reulver 127).
Opgave: bij voorkeur via e-mail (ookvoorminder@hotmail.com) of via telf. 06-84968397 Maximaal 5 personen per groep.

Geef je op en samen gaan jullie er muzikale en gezellige lessen van maken!