Gigi-logo

GIGI’S Crew Dance Group breidt uit

GIGI’S Crew Dance Group gaat uitbreiden, nadat ze vorig jaar gestart waren met breakdance gaan ze nu ook ballet lessen geven. Dat heeft ook consequenties voor de les tijden, daar gaan nu wijzigingen plaatsvinden!

GiGi’S Crew Dance Group bestaat al sinds 1992 en is een dansgroep, die zich voornamelijk met showdance bezig houdt. Showdance is een plezierige manier om met dans en beweging aan een goede houding te werken. Het is zowel voor jongens als voor meisjes. Door gebruik te maken van diverse dansstijlen is het heel afwisselend. Showdance bij GiGi’S Crew gaat met de tijd mee en is daardoor super gaaf!

Doordat ze niet commercieel zijn en functioneren als een activiteit/vereniging is het lesgeld laag en zijn zij voor iedereen toegankelijk!

Dansen als een ballerina, wie droomt daar niet van….

Grijp je kans en geef je op voor de ballet lessen van Dorien van der Kaap – Stamsnieder. Dorien volgde diverse opleidingen: vooropleiding dans aan het Conservatorium Enschede, Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. (parttime vocalisten opleiding), MusicAllFactory te Tilburg. (parttime musical opleiding) Tegenwoordig werkt ze als zangeres bij de band Feeling.

Meer informatie vind je hier: https://www.facebook.com/pages/GIGIS-Crew-Dance-Group/165581636847790

Les Adres: Showband Viebergo, vlierstraat 97, 7544 GG Enschede, 053-4764040   Post adres; GiGi’S Crew Dance Group, Gea van der Sleen, Vastertlanden 70, 7542 LC Enschede, Tel: 053-4762929, email; gigiscrewdancegroup@home.nl

Lees ook: