Logo-Gemeente-Enschede

Dit is de kans om jouw mening te delen!

Wethouder Jurgen van Houdt nodigt u van harte uit om met hem en andere bewoners uit Zuid in gesprek te gaan over de toekomst van onze stad. Want samen zijn we sterker!

Hiertoe organiseert de nieuwe coalitie een stadsdeelgesprek op 26 juni om 19.00 uur in het Servicecentrum Zuid aan de Wesselerbrinklaan 102 – parkeerkeerplaats aan de achterzijde. Een drankje en hapje staan klaar, de avond zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Hieronder vindt u nadere informatie over het gesprek.

Dit is de kans om uw mening te delen!
Praat met ons over uw stad!

Het coalitieakkoord ‘Duurzaam, samen, sterker’ is een feit. Tijd om de plannen verder uit te werken. Dat doen we niet alleen; dat doen we samen met u!

Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw eigen wijk of buurt? Bent u tevreden, kan het beter of moet het anders? Laat het ons weten en praat mee.

Want we komen binnenkort naar u toe! In alle stadsdelen van de gemeente Enschede nodigen we u uit om samen met ons van gedachten te wisselen, te brainstormen en na te denken over wat het beste is voor Enschede. Niet alleen voor uw eigen wijk of buurt, maar ook voor de Enschedese werkgelegenheid of voor duurzaamheid. Ook horen we graag van u hoe u in de komende 4 jaar bij de gemeente Enschede betrokken wilt worden.

Klik hier voor het coalitieakkoord ‘Duurzaam, samen, sterker’

Wij hopen u te ontmoeten tijdens het stadsdeelgesprek!

Want samen zijn we sterker!