wijkraad-logo1

Presentatie aanvragen wijkbudgetten

Donderdagavond 12 juni is er een openbare vergadering van de Wijkraad Wesselerbrink. Deze zal plaatsvinden bij De Magneet. Het is de laatste openbare vergadering voor de zomervakantie.

Twee aanvragers m.b.t. het wijkbudget willen een presentatie en toelichting geven over hun aanvraag.

Het gaat hierbij om een aanvraag van Power – Burgers voor Burgers. James, Gaby en Albert zullen in hun presentatie vertellen welke activiteiten ze willen gaan ontwikkelen in de Wesselerbrink en hoeveel geld ze hiervoor nodig hebben. Meer over Power – Burgers voor Burgers vind je hier: http://www.power-bvb.nl/

Daarnaast zal Dhr. Wim van der Boom van Huiswerkbegeleiding Oost Nederland een presentatie geven over huiswerkbegeleiding voor basisschooljongeren in de Wesselerbrink. Vanwege de goede resultaten die nu worden geboekt, wil hij dit project graag na de zomervakantie voortzetten. Meer over Huiswerkbegeleiding Oost Nederland vind je hier: http://onderwijsbegeleiding.net/

Beide aanvragen betreft een budget boven de € 5000,- Wil jij je mening geven over deze aanvragen? Kom dan donderdag 12 juni naar de openbare vergadering van de Wijkraad Wesselerbrink.

Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.15 uur. Graag tot ziens!