talk2

Help, ze praten terug!

Wat vroeger in een dorp heel gewoon was, elkaar helpen waar nodig, heet tegenwoordig "het versterken van de sociale samenhang". Praat als bewoner van Wesselerbrink mee over het thema "communicatie" tijdens de openbare wijkraadsvergadering op 18 september.

Communicatie is een belangrijk thema op de agenda van de Wijkraad Wesselerbrink, een thema waar we in de toekomst allemaal steeds meer mee te maken krijgen. Tijdens de avond zijn een aantal sprekers uitgenodigd, mensen die in onze eigen wijk wonen of werken.

  • Robert aan de Stegge geeft een korte inleiding over het delen van informatie door het webteam op de website www.wesselerbrink.com.
  • Een lid van de Jongerenwijkraad vertelt iets over hun gebruik van Facebook.
  • Initiatiefnemers van de app “mijnwijk” voor smart phones wijden je in over de vele mogelijkheden hiervan. Zie ook www.mijnwijkapp.nl.
  • Tot slot zal Hans Zwiers, communicatieadviseur en wonend in de Posten, een korte presentatie houden over communicatie en het gebruik daarbij van internet.

Er is op deze avond volop gelegenheid om “terug te praten” over dit voor onze wijk zo belangrijke thema, communicatie. Inloop vanaf 19.15u, start vergadering 19.30u. Zie ook de agenda. Zegt het voort!