schaatser

Wijkraad Wesselerbrink zoekt versterking

Als Wijkraad Wesselerbrink zijn wij dringend op zoek naar versterking in ons team. Wij zijn als wijkraad vol ambitie, maar komen hiervoor menskracht tekort.

Het huidige team bestaat uit: Peter van Herpt (voorzitter), Francis Wessing (secretaris), Janny Kolz (penningmeester), Jolanda Venturini (secretariaat wijkbudgetten) en Ling Vo (secretariaat wijkbudgetten). Hoewel de werkgroepen wijkbudgetten inmiddels redelijk zelfstandig functioneren, hebben we als wijkraadleden hierin nog een belangrijke taak m.b.t. coordinatie en ondersteuning.

team

We willen als wijkraad graag verbindingen leggen tussen bewoners(groepen) onderling of vanuit de bewoners met de politiek. Om als adviesorgaan goed te kunnen functioneren is het wenselijk om een breed netwerk te hebben. Hiervoor is het noodzakelijk om regelmatig contact te hebben in en met de wijk; met bewoners, met instellingen en met de politiek.

Wij zijn op zoek naar mensen die zich betrokken voelen bij de wijk Wesselerbrink en:

  • in het openbaar kunnen spreken,
  • een boodschap duidelijk kunnen overbrengen,
  • wijkgericht kunnen denken,
  • goed kunnen samen werken en
  • mensen kunnen motiveren en stimuleren.

Je gaat deel uit maken van een enthousiast en hardwerkend team met hart voor de wijk Wesselerbrink. Heb je belangstelling? Wil je eerst meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de secretaris van de wijkraad: Francis Wessing, tel.nr. 06- 22660491, mail: secretaris@wesselerbrink.com. Ook kun je contact opnemen met opbouwwerker Bertus Siemerink van Alifa, tel. 06-135782858, mail: b.siemerink@alifa.nl. Je wordt dan uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Je vertelt iets over je motivatie en wat je te bieden hebt voor de wijkraad. De wijkraad informeert je over de werkwijze en verwachtingen.