avontura logo

Filmpje: speelparadijs Avontura

Indoor speeltuin Avontura in de Twentehallen is precies op tijd klaar voor de herfstvakantie. De redactie heeft al een kijkje genomen. Kijk met ons mee.

Door Robert

https://www.youtube.com/watch?v=yhflQbKCsYg

En?

Als vader van een dochter van 6 ben ik aangenaam verrast. Het ziet er professioneel, aangenaam, veilig en hygienisch uit. Het is een grote hal. De moderne PVC vloer, prettige tafels, stoelen en banken, en gratis wifi kennen we al van Hof van Eckberge. Maar hier is meer te doen. Vooral voor kinderen vanaf zeg maar 5 jaar is er voldoende keuze voor een hele middag plezier. De energie is dan wel op. We hoeven niet meteen volgende week weer, maar een keer of 5 per jaar zit er wel in. Avontura zal klanten “delen” met Monkey Town bij Go Planet; ben benieuwd hoe lang die het hoofd boven water houdt. Avontura wint het wat mijn dochter betreft. Ook Kids City in Borne zal merken dat er een nieuwkomer is. Daar is het knusser, persoonlijker, en er is een mini-disco, dus die houden we er ook in.

Openingstijden

Avontura is vanaf 5 oktober open van woensdag t/m zondag en tijdens schoolvakanties op alle dagen. Komende herfstvakantie is er een leuk activiteitenprogramma voor kinderen. Ouders, begeleiders en kinderen tot 1 jaar hebben gratis toegang tot Avontura. Kinderen van 1 t/m 3 jaar betalen € 4,00 en vanaf 4 jaar is de entreeprijs € 7,50. Kijk voor meer informatie op www.avontura.nl/twentehallen of volg Avontura in aanbouw op facebook.

Wat vind je er zelf van?

Geef hieronder je mening!

{loadposition GerelateerdeArtikelen}