Roy1l

Roy Roode: beheerder wijkcentrum De Magneet

Mijn naam is Roy Roode en ik ben 33 jaar oud. Sinds 2010 ben ik werkzaam in wijkcentrum De Magneet, gelegen aan de Hertmebrink 1.

Mijn functie bestaat uit het ontvangen van bezoekers en het begeleiden naar een afspraak of activiteit, koffie-/theetafels verzorgen, tafels en stoelen in juiste opstelling zetten en het schoonhouden van het pand, zowel binnen als buiten.

Het leukste van mijn functie vind ik dat ik met allerlei verschillende mensen in contact kom. Ik kan het dan ook niet laten om de nieuwkomers een rondleiding aan te bieden en tevens iets te vertellen over de ruimtes die wij verhuren.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat de bezoekers zich welkom en prettig voelen. Het geeft mij dan ook een goed gevoel als ze terug blijven komen. Wat ik heel jammer vind is dat er vaak wordt gedacht dat we een gesloten instelling zijn, wat totaal niet zo is.

De Magneet is een wijkcentrum voor jong en oud. Zo kan je even lekker binnen komen om een praatje te maken, of om een kopje koffie te drinken met een krantje erbij. Een kopje koffie kost € 0,90. Het koekje krijg je van het huis. Ook hebben de meeste huurders van De Magneet een aantal leuke activiteiten te bieden, zowel voor jongeren als ouderen. We doen bijvoorbeeld aan ouderengym, ouderensoos, tienersoos, dansen 55+, Creatief 55+, Thai Chi, Jazzballet, werelddansen, Kidsfun, biljarten, huiswerkbegeleiding, ontmoetingsgroep voor ouders met peuters van 0 t/m 4 jaar, en natuurlijk is er elke zondagavond een grote bingo met leuke prijzen.

We hopen hiermee de omwonenden en de mensen die van buitenaf komen een leuke, plezierige dag te bezorgen. Dus beste lezers, je begrijpt het al, je bent van harte welkom.

Voor eventuele vragen over activiteiten of zaalhuur kun je altijd langskomen.
Bellen mag ook: tel. 053 476 80 44.

Tot gauw.

Bron: Brinkpraat.