oeps

Oeps: budgetaanvragen van mei verdwenen

Heb je in mei een aanvraag voor wijkbudget gedaan via de website jijmaaktdebuurt.nl? Dan is het mogelijk verdwenen door een technische fout.

Van Werkgroep Wijkbudget

Op de website jijmaaktdebuurt.nl van de gemeente Enschede zijn door een nog niet opgelost mysterie alle ideeën welke in de maand mei zijn ingediend niet verwerkt maar verdwenen en dus niet doorgestuurd naar de wijkraad. Heb je een aanvraag ingediend en vind je die niet terug bij de aanvragen? [Controleer hier – redactie]. Dan is deze niet aangekomen bij de wijkraad.

Als je de aanvraag opnieuw indient dan wordt het pas in september verwerkt wegens vakantie. [Dien de aanvraag dan via onze eigen website in – redactie]. Betreft de aanvraag een activiteit in de zomervakantie, neem dan s.v.p. contact op met de secretaris van de wijkraad, via secretaris@wesselerbrink.com.