kennismaken2

Meet & Greet met alle bewonerscommissies

Onze wijk kent 24 bewonerscommissies die de lokale belangen van bewoners behartigen. Tijd om elkaar te ontmoeten en acties uit te zetten voor 2016. Wethouder Jurgen van Houdt is er ook bij.

De wijkraad heeft al langere tijd het idee om wat nader kennis te maken met de verschillende bewonersgroepen actief in de Wesselerbrink. Zij heeft daarom bedacht om alle 24 bewonerscommises op één avond uit te nodigen, zodat zij ook kennis kunnen maken met elkaar.

Daarnaast is de gemeente bezig met de Weken van de Wijken, zoals wellicht bij je bekend. De gemeente wil net als de wijkraad graag weten hoe bewoners over de Wesselerbrink denken.

Jurgen van HoudtDaarom nodigt de wijkraad alle bewonerscommissies van harte uit voor een Meet & Greet, op donderdag 29 oktober om 19.30u in De Magneet. Hierbij zijn ook aanwezig Stadsdeelwethouder Jurgen van Houdt en Senior projectmedewerker Anneke Stauttener van Stadsdeelmanagement Zuid.

Programma

  • Welkom door Wijkraad. Wijkraadleden stellen zich voor.
  • Kennismaking met elkaar – Meet & Greet.
  • Je wordt uitgenodigd om mee te praten over concrete acties voor het wijkprogramma 2016 in het kader van de Weken van de Wijken.

Aanmelding

Alle bekende bewonerscommissies hebben een uitnodiging per brief ontvangen. Heb je niets ontvangen, of is er nog geen bewonerscommissie in je buurt? Geeft het even door.

De wijkraad vraagt je om je actief aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je aanwezig kunt zijn. Dit ook in verband met het nuttigen van een hapje en een drankje. Je kunt je aanmelden bij de secretaris@wesselerbrink.com, graag uiterlijk 18 oktober 2015.

Tot ziens op donderdag 29 oktober!

Vriendelijke groet,
Namens de Wijkraad Wesselerbrink
Francis Wessing, secretaris