bordersleunenberg1

Borders Het Leunenberg opgeknapt

Wij van Het Leunenberg, en dan specifieker van de flat de De Kuiperberg, vonden dat de twee borders voor de flat er zó slecht aan toe waren. We dachten "hier moet iets aan gedaan worden". Maar hoe krijgen we dat voor elkaar?

Door Wim ter Horst

We hebben de heer Ton Loevering aangeschreven van het wijkbeheer, en hij is komen kijken. Hij vond dat we wel gelijk hadden en dat hier iets aan gedaan moest worden. We moesten de wijkbudgetgroep van de wijkraad hierover benaderen. Zo gezegd zo gedaan. Op hun verzoek zorgden we voor een handtekening van de flatbewoners als bewijs dat iedereen het eens was met de budgetaanvraag. Daarna moesten we zorgen voor een kostenplaatje en daar hebben we weer de heer Loevering voor gevraagd. Met zijn medewerking hebben we het weer keurig voor elkaar gekregen.

De borders voor de flat zien er dan ook weer perfect uit (zie foto hieronder). Het moet nog wel even doorgroeien, maar dat komt wel. Wij spreken onze dank uit voor de medewerking van de wijkbudgetgroep van Het Lang. Alle lof hiervoor namens de bewoners van de flat de Kuiperberg.

bordersleunenberg3