vlierstraatafgesloten

Vlierstraat afgesloten van maandag 7 t/m vrijdag 11 nov

Wegens onderhoud aan het asfalt is de Vlierstraat een week lang in beide richtingen gesloten. Fietspaden blijven aan weerszijden beschikbaar. Autoverkeer wordt omgeleid via de Wethouder Beverstraat.

De Vlierstraat wordt die week afgezet met dranghekken. Het gaat om het deel ter hoogte van de Volthebrink tot aan de Lemselobrink. 

De bereikbaarheid van omwonenden, ondernemers en bijvoorbeeld het Bonhoeffercollege wordt geregeld. Er komt bijvoorbeeld een voetgangersdoorsteek ter hoogte van Het Lang. Scholieren of bezoekers met de auto kunnen een parkeerplek vinden in Het Lang, aan weerszijden langs de trottoirband. Hierbij wordt het parkeerverbod tijdelijk opgeheven voor de duur van de werkzaamheden. Ook kan men parkeren in de omliggende buurt.

Bewoners in de straten aan de zuidkant en van de Jasmijnstraat, Taxisstraat, Ribesstraat en Hofteweg ontvangen een brief met hierin vermeld de voorgenomen werkzaamheden en hoe ze bereikbaar zijn. Bedrijven aan de noordkant krijgen ook een brief.

De komende maand(en) zal er ook asfaltonderhoud plaats vinden aan een deel van de Broekheurnerrondweg. Meer informatie hierover volgt tegen die tijd.