Fit & Actief voor 55+

De gemeente start een beweegactiviteit voor 55+ers uit Enschede Zuid, in samenwerking met andere organisaties. Het gaat om een bijzondere mix van beweging, voeding en fysiotherapie. Deelname is de eerste 2 weken gratis.

Fit & Actie Zuid is een samenwerking van Sportaal, Stadsdeelmanagement Zuid en Gezondheidscentrum Wesselerbrink. Het vindt plaats bij het Gezondheidscentrum.

Vanuit het Fit & Actief programma worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd, zoals Tai Chi, Smovey Walking en Fitness- en conditietraining. De sportzaal wordt hiervoor twee momenten in de week beschikbaar gesteld door het Gezondheidscentrum, en Smovey vindt buiten plaats. Deelname is de eerste twee weken gratis.

Meer informatie over Tai Chi en Smovey Walking kun je vinden op de pagina van het Gezondsheidscentrum. Ga daarvoor naar hun website, en klik helemaal onderaan op “Tai Chi” of op “Smovey Walking”.

Aanmelden voor Fit & Actief en voor meer informatie kun je terecht bij de docente:

Tijden en locaties

  • Maandag: Fitness- en conditietraining van 18.30 tot 19.30 uur bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink (Wesselernering 60-4).
  • Woensdag: Smovey Walking van 09.30 tot 10.30 uur, vertrek Huiskamer van de buurt (Wesselernering 60).
  • Zaterdag: Tai Chi van 09.30 tot 10.30 uur bij Fysiotherapie Gezondheidscentrum Wesselerbrink (Wesselernering 60-4).