De Mandarijn heropent stijlvol in Winkelcentrum Zuid

Chinees-Indisch restaurant De Mandarijn is vandaag voor het eerst weer open. Bezoekers van het winkelcentrum zijn aangenaam verrast door een modern, open en gezellig restaurant.

Van het oorspronkelijke restaurant is weinig meer over. Het is gestript tot aan de stenen muur, legt eigenaar David Hsueh uit. Het open karakter komt goed tot zijn recht naast het grote plein. Ook de keuken is open.

Behalve het interieur is ook de kaart vernieuwd. Er wordt nu behalve Chinees en Indisch ook Japans geserveerd, met name sushi. En ‘s middags is er een lunchkaart met o.a. bittergarnituur.

Wat misschien niet meteen opvalt is de mogelijkheid om er te werken. Geïnspireerd door horeca in het westen biedt David zijn klanten een snelle internetverbinding via wifi en via enkele computerpoorten (Ethernet) in de wand. Dat is prettig als je snel en gemakkelijk wilt werken maar onder mensen wilt zijn.

Afhalen blijft ook mogelijk. Na sluiting van het winkelcentrum blijft het restaurant open aan de kant van de Broekheurne-Ring.

Foto’s: Johan Bruinsma e.a.