Brinkpraat wintereditie 2018

Hier is ie weer: de allereerste Brinkpraat van 2018, met maar liefst vier extra pagina's. Extra dikke pret dus! De nieuwe voorzitter van onze wijkraad stelt zich voor, onze eigen "hoffotograaf" Johan Bruinsma krijgt de Gouden Enschede-speld opgespeld en Bertus Siemerink blikt terug op een bevlogen jaar in onze mooie wijk.

Over mooie initiatieven gesproken, Hobbyclub Sonja heeft de respectabele leeftijd van 35 jaar bereikt, BudgetBuddy’s aan de slag en hulp nodig bij juridische vraagstukken? Ook geen probleem, Stichting Wetswinkel Twente is er voor u. Verder nog veranderingen binnen Diftar en “50 jaar marathon Enschede”, vormgegeven door onze nieuwe cartoonist. Wij wensen u veel leesplezier!

Heb je een NEE-NEE sticker op je voordeur? Geen probleem, lees ‘m digitaal:

ePaper not found

Of download de krant.