Korfbalclub DOS-WK zoekt Dames

Korfbalclub DOS-WK zoekt dames voor haar senioren teams. Door verschillende oorzaken heeft de club momenteel een tekort aan dames bij de senioren. Elk weekend is het een klus om de teams compleet het veld in te krijgen. Daarom start de club een campagne om dames aan zich te binden.

‘We richten ons op dames die eerder bij de club hebben gekorfbald, maar ook anderen zijn van harte welkom’

Aldus bestuurslid Martin ter Haar.
Roel de Groot van de ledenwerfcommissie vult aan: “We willen elk lid bieden dat ze elk weekend kunnen korfballen. Met het huidige tekort aan dames is dit lastig”.

De club heeft een breed aanbod bij de senioren voor op de zaterdag als op de zondag. Ben jij degene die korfballen altijd super leuk heeft gevonden? Mis je de gezellige derde helft en de familiesfeer? Dan kan je via ledenwerving@doswk.nl meer te weten komen.

Voor degenen die lid worden ligt een leuke attentie klaar van AvaTarz, sponsor van de club.