Gezocht: creatieve bewoners

Heb je hart voor je buurt, en lijkt het je leuk om er stukjes over te schrijven? Of om daarvoor de website en Facebook-pagina van de wijk bij te houden?

Wat ook kan: informatie verzorgen op de infoschermen in het winkelcentrum, of in wijkkrant de Brinkpraat. Overweeg dan eens om schrijver of redacteur te worden bij de Redactie Wesselerbrink.

De redactie is een team van vrijwilligers die willen bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk. We informeren, inspireren, en betrekken bewoners, door informatie van en voor bewoners en organisaties te delen. Wat speelt er in je buurt? Welke evenementen en veranderingen komen er? Hoe krijg je invloed en budget?

Ons team wordt te klein  voor onze ambities; we zijn op zoek naar versterking. Wat zou je er van denken om ons te helpen? Om de wijk leefbaarder te maken. Bel onze coördinator Greet voor een afspraakje. Dan nodigen we je graag uit voor een drankje in onze redactiekamer, in wijkcentrum De Magneet. Je kunt haar bereiken op 06-1458 6864, of mail redactie@wesselerbrink.com. Twijfel? Lees meer over wat we doen en waarom.