Enschede Wekt Op: voorlichting in onze wijk

Huizenbezitters in Wesselerbrink hebben per brief een uitnodiging ontvangen voor voorlichting over het duurzaam maken van een woning. Op 6 juni in pannenkoekrestaurant le Pompidou.

Hoe maak je je woning duurzaam? Kom je in aanmerking voor subsidie of voor gunstige financieringsmogelijkheden? De gemeente licht het op woensdag 6 juni om 19:30 uur kort toe. Daarnaast zijn er partners van de gemeente aanwezig die tips en mogelijkheden laten zien.

Meld je aan

Elke huizenbezitter in Wesselerbrink wordt per brief uitgenodigd, maar geïnteresseerden zonder brief zijn ook van harte welkom. Meld je aan:

  • E-mail naar info@enschedewektop.nl, met als onderwerp “Wesselerbrink”, en met vermelding van je naam, adres, en telefoonnummer.
  • Bel naar Enschede Wekt Op, tel. 06 1224 1217.

Je komt in volgorde van aanmelding op de gastenlijst. Er is plek voor maximaal 50 personen per avond.  Als er meer belangstellenden zijn, dan organiseert de gemeente vanzelf meer avonden.

Neem, als je dat wilt, je laatste energierekening mee voor een gericht persoonlijk advies.

Het rijdende energieloket zal vanaf 18.30 uur ook op de locatie staan; de medewerkers van Enschede Energie bieden je graag een kopje koffie aan.

Meer info

Check de website: enschedewektop.nl

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103