Open dag wijkcentrum De Magneet op 6 oktober

Laat je inspireren door dans, rap, biljart, spiritualiteit, bingo of mindfulness: op zaterdag 6 oktober laten organisaties in ons wijkcentrum zien wat ze te bieden hebben. Met gezellige kraampjes!

In het wijkcentrum van Wesselerbrink is er het hele jaar door van alles en nog wat te doen voor bewoners. Om daar kennis mee te maken zijn er op 6 oktober van 12.00 tot 16.00 uur vele presentaties en demonstraties.

Bovendien zijn er gezellige kraampjes met suikerspin, poffertjes, broodjes worst, koffie, thee en ranja. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er diverse spelletjes.

De volgende organisaties geven acte de présence (en dat is nog maar een deel van de “bewoners” van het wijkcentrum):

 1. Mindfulness
 2. StudiWoW (muziekstudio voor het opnemen van je eigen muziek) met een optreden van rapper Raymond
 3. Werelddansen
 4. Wijkwijzer (helpt met het vinden van organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van zorg en welzijn, wonen, jeugd en gezin of werk en inkomen)
 5. Creatief (voor dames)
 6. Yoga
 7. Zuiderkoor
 8. Paramaluna (spirituele beurs met therapeuten en mediums)
 9. Biljarten
 10. GiGi’S Crew Dance Group (showdance en breakdance)
 11. Wetswinkel Twente (gratis juridisch advies)
 12. Bingo voor volwassenen en voor kinderen
 13. Wijkraad Wesselerbrink (belangenbehartiging van bewoners bij de gemeente). Reserveer hier op deze dag een kunst-kerstboom van 6 meter hoog met 600 LEDs voor je buurt! Meer daarover lees je hier.
 14. De redactie van Wesselerbrink, samen met de redactie van Brinkpraat/Enschede Zuid Journaal

Dus: kom voor een inspirerende en gezellige middag op zaterdag 6 oktober naar wijkcentrum De Magneet aan de Hertmebrink!