Sjors Sportief nu ook Sjors Creatief

Het sportkennismakingsproject Sjors Sportief was het afgelopen schooljaar ongelofelijk succesvol. In het nieuwe schooljaar krijgen de kinderen ook de kans om kennis te maken met culturele/creatieve activiteiten.

Bewezen formule

Sjors Sportief & Sjors Creatief is inmiddels in ruim 90 gemeenten een bewezen formule.

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen begin oktober het Sjorsboekje en mogen één of meerdere activiteiten uitkiezen, waar zij enkele naschoolse lessen kunnen volgen bij verenigingen/cultuuraanbieders.

Meld jouw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve leefstijl te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle sportverenigingen en cultuuraanbieders nodig. Wil je een bestaande cursus opvullen of een nieuwe groep opstarten in een ander stadsdeel? Alle kinderen van het regulier onderwijs uit groep 1 t/m 8 krijgen het Sjorsboekje. Erg goede promotie dus voor jouw vereniging/organisatie!

Meld jouw cursus/les aan op www.sportstimulering.nl. Aanmelden kan tot 3 september en deelname is gratis.

Meer informatie: www.sportaal.nl, of neem contact op met Manon Huinink, m.huinink@sportaal.nl, 06-144 283 99.

Lees ook: