Smiley volleybaltoernooi op 16 september

Al 9 jaar organiseert De Brink een kleinschalig volleybaltoernooi. Dit jaar willen ze het groter aanpakken. Schrijf je nu in!

Foto boven: toernooi van 2016

In samenwerking met Sportaal en de gemeente Enschede wil De Brink een snel groeiend toernooi op de been zetten. Met de eerste editie van het Smiley Volleybaltoernooi zetten zij zich in voor de sportieve kant van Enschede.

Inschrijven

Om mee te doen met het gezellige volleybaltoernooi hoef je alleen maar de teamnaam en de naam van de spelers door te geven.
Je kunt je gratis aanmelden via smileyvolleybaltoernooi@gmx.com.

Bij slecht weer

Op het prachtige veld van Sportpark De Magneet speel je in de buitenlucht. Bij slecht weer kunnen we terecht bij Sportzaal Helmerhoek in Enschede. De organisatie zal het weer in de gaten houden en teams op de hoogte houden als de locatie verandert. Mocht het gebeuren dat er slecht weer is, dan kunnen we alsnog binnen genieten van het toernooi.

Contact

Kevin van Dolderen Tel.: +31 6 34 60 11 91, smileyvolleybaltoernooi@gmx.com

De Brink