Brinkpraat september 2018

Daar is-ie dan: de eerste Brinkpraat van onze nieuwe uitgever. We zijn benieuwd wat je er van vindt. Laat het ons weten!

Dit is de eerste krant die uitgever BBProductions voor ons maakt en verspreidt. Het bevat een katern Enschede Zuid Journaal die ook in Helmerhoek en Stroinkslanden verschijnt. De krant valt vanaf nu 10 keer per jaar op je deurmat.

Als Redactie Wesselerbrink hebben we nog wel enkele verbeterpuntjes, maar we vinden het een goed begin!

Graag horen we wat jij er als bewoner van vindt. Laat het ons weten! Geef hieronder een reactie, of op Facebook, via redactie@wesselerbrink.com, of bel onze hoofdredacteur Robert op 06-1929 1939.

Laat ons weten wat je er van vindt!

Heb je de krant uiterlijk maandag 17 september niet ontvangen, bel dan de verspreiding op 074-3030271.

Voor wie een NEE-NEE sticker heeft: lees ‘m hier digitaal:

ePaper not found

Lees meer over het hoe & waarom van de overgang naar een commerciële krant.

2 gedachtes over “Brinkpraat september 2018

 1. Fijn zo,n nieuwe krant maar ook fijn als de stokkumbrink deze ook ontvangt, dit is al zo lang ik hier woon 11 jaar, maar wij krijgen hem nooit helaas. Misschien kunnen jullie hier verandering in aan brengen, zou heel fijn zijn.

  groeten Annie te Nijenhuis .
  stokkumbrink 64.

  1. Beste Annie, bedankt voor je reactie. Jammer dat de nieuwe Brinkpraat óók niet bij je aan komt. We hebben je klacht doorgegeven aan onze uitgever. Die zal het doorspelen naar de bezorger. We horen graag van je wanneer je de volgende krant (midden oktober) wederom niet ontvangt.
   Met vriendelijke groet,
   Robert

Reacties zijn gesloten.