Lees voor op school over duurzame energie op 10 okt

Op woensdag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, Mkb’ers, energie-stichtingen, vrijwilligers, opa’s en oma’s en ouders uit Enschede voor aan leerlingen van de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs.

Van Natuur en Milieu Overijssel

Wil je ook voorlezen? Meld je dan aan bij Natuur en Milieu Overijssel. Wij koppelen je aan een school, je krijgt het voorleesboek thuisgestuurd en een handleiding vol praktische tips. Ook geïnteresseerde scholen kunnen zich aanmelden via deze website.

De voorleesactie is onderdeel van het programma Nieuwe Energie Overijssel. Dit programma heeft 20% duurzame energie in 2023 als doelstelling. Deze energie is afkomstig uit natuurlijke bronnen: biomassa, zon, aardwarmte en wind. Zo worden we minder afhankelijk van fossiele energie (olie en aardgas).

Heb je een vraag of wil je meer informatie over de voorleesactie? Neem dan contact op met Natuur en Milieu Overijssel via 038-4250960 of info@natuurenmilieuoverijssel.nl.