Mountainbike-clinic voor vrouwen

EWV Het Oosten start op zaterdag 29 september een MTB-clinic voor vrouwen. De clinic is vooral gericht op vrouwen die willen beginnen op de MTB. Geïnteresseerden kunnen vier zaterdagen speciale MTB-vaardigheden leren.

De clinic vindt plaats op zaterdagen 29 september, 6, 13 en 20 oktober. De clinic begint om 9.30 uur met een kop koffie in ons clubhuis aan de Geessinkweg 148a in Enschede. Dit clubhuis delen wij met jeu-de-boule vereniging L’Equipe.

Om 10.00 uur klimmen we op de fiets tot ongeveer 12.00 uur. Er wordt in de omgeving van het clubhuis gefietst over mooie singletracks waarbij vooral aandacht is voor fietstechniek en veilig rijden. De clinic wordt gegeven door een gediplomeerde instructrice.

Deelnemers dienen zelf over een mountainbike te beschikken. Tijdens de clinic is het dragen van een fietshelm verplicht.

Aanmelden kan via: vrouwen@ewv-hetoosten.nl er zijn geen kosten verbonden aan de clinic.

Zie ook de Facebook-pagina van EWV Het Oosten.