De Woonplaats opent wijkkantoor aan de Markveldebrink

Op donderdagmiddag 20 september opent woningcorporatie De Woonplaats haar nieuwe wijkkantoor voor Wesselerbrink, aan de Markveldebrink 114. Uitnodiging voor alle ‘brinkers’!

Van De Woonplaats

We willen er een gezellige middag van maken en nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen tussen 14.00 en 16.30 uur.

Uw wensen

Deze middag horen we ook graag van u wat u wenst voor de Wesselerbrink. Alle huurders van de Woonplaats in de Wesselerbrink hebben daarover al een brief ontvangen met een wenskaartje, maar ook bewoners die geen woning van De Woonplaats huren van zijn natuurlijk van harte welkom om hun wens te laten horen! We kiezen vervolgens één wens uit om tot uitvoer te brengen.

Kleurwedstrijd

Voor de kinderen hebben we een kleurwedstrijd georganiseerd. Laat je creativiteit de vrije loop en kleur, verf of plak de kleurplaat op je allermooist! De kleurplaat is uitgedeeld op de scholen, maar is ook te downloaden via www.de-woonplaats.nl/kleurplaat-doe-dag-wesselerbrink

Kinderen kunnen de kleurplaten kunnen inleveren tot donderdagmiddag 20 september 15.00 uur, bij ons nieuwe Wijkkantoor aan de Markveldebrink 114. Om 16.00 uur is daar dan de prijsuitreiking. Natuurlijk is er dan ook wat lekkers te krijgen voor alle kinderen (ook als je niet meedoet aan de kleurwedstrijd).

Kom even langs

Kom langs op donderdag 20 september, bekijk ons nieuwe wijkkantoor en laat ons weten wat uw wensen zijn!

Voor wie:  alle bewoners van de Wesselerbrink
Waar:  wijkkantoor de Woonplaats, Markveldebrink 114.
Programma:

  • 14.00 – 16.30 uur: Vrije inloop en wensen inleveren
  • Tot 15.00 uur:  Kleurplaten inleveren
  • 16.00 uur:  Prijsuitreiking kleurwedstrijd

Heel graag tot dan!