stadsdeelzuid

Uitnodiging vergadering Stadsdeelcommissie Zuid 18 sep

Stadsdeelcommissie Zuid nodigt bewoners uit voor de openbare vergadering die 5 keer per jaar plaats vindt. Nieuwe commissieleden stellen zich voor. Besproken worden o.a. de kinderboerderij en bungalowpark Het Rutbeek.

De vergadering vindt plaats op dinsdag 18 september 2018, vanaf 19:30 uur in het gebouw van het Leger des Heils aan de Zenderenbrink 2 te Enschede.

Bekijk de conceptagenda

Spreekrecht publiek: u kunt tijdens de vergadering het woord voeren bij een agendapunt of over een niet geagendeerd onderwerp (bij de rondvraag). U  moet dat uiterlijk om 10:00 uur op de dag van de vergadering melden bij de secretaris van de commissie. U krijgt maximaal 5 minuten spreektijd.

Rondvraag: commissieleden kunnen tot uiterlijk 10:00 uur op de dag van de vergadering vragen indienen bij de secretaris van de commissie.

Stukken: De achterliggende stukken voor deze vergadering vindt u hier. Maandag voor de vergadering worden de ingediende vragen van de commissieleden toegevoegd aan de stukken.

Wij heten u graag van harte welkom op dinsdag 18 september!

Namens voorzitter Marc Teutelink,
Jeroen Heuvel, commissiegriffier
Raadsgriffie Enschede
E-mail j.heuvel@enschede.nl
Tel. 06 10 92 65 56

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103