Themabijeenkomst “Mijn kleinkind is homo” op 9 okt

In aanloop naar de Regenboogdagen die van 11 t/m 13 oktober in Enschede plaatsvinden, organiseert Alifa, in samenwerking met het COC en De Posten een bijeenkomst met als thema "Mijn kleinkind is homo".

Bericht van Alifa

In de koffieruimte van Zorgcentrum de Posten is een informele ruimte waar we onder het genot van een kopje koffie met elkaar in gesprek gaan. Er zal door een ervaringsdeskundig kleinkind en een ervaringsdeskundige grootouder worden verteld hoe men dit heeft ervaren.

U kunt vragen stellen en, als u dit wilt, zelf uw verhaal vertellen.

Iedereen die dit onderwerp aanspreekt is van harte welkom op dinsdag 9 oktober om 14.00 uur in De Brink van Zorgcentrum de Posten, De Posten 135, Enschede

De entree is gratis en wordt gratis koffie geschonken met iets lekkers.

Voor meer informatie: Lian Molemaker, tel. 06 105 98 005