Schilderij geschilderd door kinderen voor De Posten

Zorgcentrum De Posten werd bij de opening van restaurant De Brink aangenaam verrast door een schilderij dat door kinderen uit onze wijk is gemaakt.

Door Agnes van Baal,
Schildersclub Passe-Partout

Tijdens het Feest van Verbinding in 2017 is er door kinderen van de Wesselerbrink een schilderij gemaakt. Passe-Partout heeft toen de verf en het doek beschikbaar gesteld. Het schilderij zou aan de Posten  worden aangeboden. Maar door omstandigheden lukte dat vorig jaar niet.

Op 22 september was er feest in de Posten ter ere van de opening van de vernieuwde Brink. Dit was een mooi moment om  het schilderij aan te bieden. Het was verrassing voor de organisatie, en het bleek een schot in de roos.  Dus werd het schilderij onder grote belangstelling en met veel enthousiasme ontvangen. Nu hopen we voor de kinderen die er zo druk mee zijn geweest dat er een heel mooi plekje voor gevonden wordt in de Posten.