Asfalteringswerkzaamheden duren nog tot 14 november

De Broekheurne-ring wordt in 3 delen opnieuw geasfalteerd. Het eerste deel is deze vrijdag gereed. Van maandag 28 oktober t/m vrijdag 9 november ligt het deel tussen Wesselerbrinklaan en de Buurserstraat eruit, inclusief het kruispunt bij Winkelcentrum Zuid.

Tijdens de werkzaamheden worden de betreffende delen van de Broekheurne-ring afgesloten voor het doorgaande verkeer. Middels tekstkarren worden de wegafsluitingen aangekondigd op de betreffende wegvakken. Het verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes.

Het werk wordt in 3 fasen uitgevoerd (klik op een plattegrond om in te zoomen).

Deel 1, maandag 15 oktober t/m vrijdag 26 oktober: tussen Geessinkweg en Wesselerbrinklaan:

Deel 2, maandag 28 oktober t/m vrijdag 9 november: tussen Wesselerbrinklaan en Buurserstraat, inclusief het kruispunt Broekheurne-ring / Wesselerbrinklaan (bij Winkelcentrum Zuid):

Deel 3, maandag 12 november t/m woensdag 14 november: de rotonde kruising Broekheurne-ring / Buurserstraat:

Daarnaast, van maandag 15 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vlierstraat: het gedeelte tussen de Snakenborglanden en de Vogelsanklanden (inclusief de rotonde op het kruispunt Vlierstraat / Knalhutteweg). Tijdens de werkzaamheden worden de Vlierstraat en de Knalhutteweg afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via omleidingsroutes.

Warning: Undefined variable $string in /customers/b/9/a/wesselerbrink.com/httpd.www/wp/wp-content/themes/gazette-child/functions.php on line 103