Route en programma intocht

De route van Sinterklaas is nu bekend.

Natuurlijk brengt Sinterklaas ook dit jaar weer een bezoek aan Wesselerbrink! Om 12.00 uur start het programma. Na de intocht ontvangt Sint en zijn Pieten alle kinderen in Winkelcentrum Zuid. Daarna gaat het feest door in De Magneet, met een coole pietendisco!

Zien we jou zaterdag 1 december ook? We maken er een leuk feestje van!

  • 12.00 uur: Vertrek stoet vanaf Het Leunenberg. Klik op het kaartje om de route te zien. Excuses voor de slechte leesbaarheid.

  • 13.00 uur: aankomst bij het winkelcentrum. Sinterklaas wordt verwelkomd door wethouder Arjan Kampman. Voor de kleine kinderen is er een ruimte afgezet met linten zodat ze vooraan het goed kunnen zien; hier is toezicht bij.
  • 13.30 – 14.15 uur: ronde door het winkelcentrum.
  • 15:30 – 17:00 uur: sinterklaasfeest in wijkcentrum De Magneet. Voor ieder kind is er gratis chocolademelk en voor de kleintjes nog een kleine verrassing. Kom er lekker dansen met de pieten in de pietendisco!