Sint Maarten gevierd bij de kinderboerderij

Op vrijdag 8 november deden circa 200 kinderen mee aan het jaarlijkse Sint Maarten-evenement.

Wat een opkomst, geweldig; zoveel kinderen met hun ouders die bezig gingen met een maken van een lampion! Er was gratis materiaal, pompoenen, kartonnen lampions en versiersels. Lampjes kon je kopen voor 2 euro. De drie juryleden keken met bewondering naar de creativiteit van de kinderen met of zonder hulp van de ouders. Het was geen gemakkelijke klus voor de jury om te kiezen uit al dat moois.

Om 7 uur kwam het dweilorkest om samen met de kinderen en ouders door het park naar het bejaardentehuis de posten te lopen. Daar zaten de mensen al klaar om de stoet te bewonderen en werd er snoep uitgedeeld. Wat een prachtig gezicht om de kinderen met lampions door het park te zien lopen. Als je het niet gezien hebt kom dan volgend jaar eens kijken.

Bij terugkeer in de kinderboerderij werden de prijzen uitgedeeld waar enthousiast op werd gereageerd. Er was gratis koffie voor de ouders, drinken voor de kinderen en een zakje snoep. Team Kinderboerderij: bedankt voor de perfecte organisatie. Job en Ineke: vrijwilligers van het eerste uur!

Een jurylid