Gezelligheid op de kerstmarkt

De weersvoorspelling voor zondag 9 december beloofde niet veel goeds. Daarom waren er grote tenten opgezet bij de kinderboerderij voor de mensen met kramen.  Maar de weergoden waren ons goed gezind.

De kerstman was gearriveerd met zijn slede en menig kind werd verrast door hem met iets lekkers. Door het optreden van het Zuiderkoor, de Gigi Dancegroup en de midwinterhoornblazers werd het een leuke gezellige sfeer.

Ondertussen kon je ook nog een ritje maken met de huifkar door het park. Het kerstverhaal werd begeleid met gitaarmuziek terwijl kinderen en ouderen druk bezig waren om kerststukjes te maken. Alle groen en versiersels waren gratis. Ik heb heel wat kindjes zo trots zien lopen met hun zelf gemaakt kerstbakje.

Een glaasje glühwein dat je werd aangeboden werd erg gewaardeerd. Ook een broodje braadworst, knakworst werden voor een zeer schappelijke prijs aangeboden. Het was weer een gezellige sfeervolle kerstmarkt. Mensen van de kinderboerderij en vrijwilligers: bedankt voor het vele werk!

Kitty

Foto’s: Johan Bruinsma