Nieuw vanaf januari in de Brinkpraat: Iekus

Maak alvast kennis met het eigenwijze bosmannetje Iekus uit Wesselerbrink, en bezoek zijn website.

In januari komt Iekus voor het eerst als column op de kinderpagina van de Brinkpraat, de wijkkrant van Wesselerbrink.

Iekus is een klein eigenwijs kereltje dat in het Groot Bruninkbos aan de rand van Enschede woont. Zijn familie woont daar al eeuwen in heerlijke warme holletjes onder de grond. Op een dag komt Iekus per ongeluk in aanraking met de ‘grote mensen’ wereld. Samen met Boris, een grote Berner Sennenhond en Riet, het baasje van Boris, beleefd hij spannende avonturen in het het mooie Groot Bruninkbos, het winkelcentrum en de kinderboerderij.

Lees meer op zijn website. Daar kun je ook kleurplaten downloaden en nieuwtjes lezen. Word gauw vriendjes met Iekus of stuur hem jouw mooie kleurplaat retour.