Schrijver van het jaar: Nanna

Onder het pseudoniem Nanna schrijft een inwoner van onze wijk de scherpe en tegelijk humoristische column "Prikkelpraat" voor de wijkkrant en website. Haar columns worden veel gelezen. We waarderen dat met een kleine attentie, en hopen dat dit anderen inspireert!

De columns van ‘Nanna’ zijn interessant omdat ze een kritisch geluid laten horen over actuele en herkenbare zaken in Wesselerbrink. Ze zijn geschreven vanuit een persoonlijk perspectief, en zijn prettig om te lezen door de humor en woordgrapjes. Ook houdt zij zichzelf en anderen regelmatig een spiegel voor. Een treffend voorbeeld is de vermaning ‘het PAST niet in de container, maar het PAST ook niet in de omgeving’.

Op Facebook en op onze website houden we bij hoeveel lezers een artikel zien. Wees gerust: we kunnen niet zien wie je bent, en we traceren je ook niet anoniem. De stukjes worden op Facebook door ca. 1000 bewoners gezien. Een deel daarvan klikt door om de hele column te lezen op onze website. Hier de top-3 van haar columns:

  • Past niet: 473 keer gelezen. Over de rotzooi die bewoners bij afvalcontainers achterlaten.
  • Genaaid: 608 keer gelezen. Over de lappendeken van het fietspad op de Broekheurne-ring.
  • Ziek: 639 keer gelezen. Over de opvallend lang durende verbouwing van de flats aan de Hertmebrink.

Lieve Nanna, je ontvangt deze week een kleine attentie van ons – dezelfde attentie die de vrijwilligers van de wijkraad ontvangen. We hopen dat je nog lang voor ons blijft schrijven!

Alle Prikkelpraat columns

[catlist tags=”Prikkelpraat” thumbnail=yes thumbnail_size=64,36 link_titles=false]